Καλωσήρθατε
στους Streetlights

ένας χώρος για παιδιά, εφήβους και γονείς της Κυψέλης

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ?

Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής?

Πώς δουλεύουμε

Ο χώρος των Streetlights είναι ένα πρότυπο κοινοτικό κέντρο, βασισμένο σε παρόμοια ευρωπαϊκά μοντέλα. Η βασική αρχή είναι η παροχή ενός ασφαλούς χώρου που παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη και ανάπτυξη δεξιοτήτων στα παιδιά και στους εφήβους της Κυψέλης. Ο χώρος αποκρίνεται στις ανάγκες ολόκληρης της γειτονιάς και όχι μόνο μιας ομάδας ατόμων. Τα προγράμματα που γίνονται στο χώρο έχουν ως πυρήνα τις αξίες των Streetlights, τον σεβασμό, την ακεραιότητα και την δημιουργικότητα. Η ομάδα των Streetlights απαρτίζεται από εφήβους και νεαρούς ενήλικες οι οποίοι σε συνεργασία με κοινωνικούς λειτουργούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, καθώς και εκπαιδευτικούς δημιουργούν τα προγράμματα και τις δραστηριότητες του χώρου. Οι Streetlights έχουν  συνεργασίες με άλλες ομάδες νέων και ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ευρώπη,στην Αμερική και στην Αυστραλία.

Παιδιά

Ο χώρος των Streetlights είναι ανοιχτός για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Τα παιδικά προγράμματα έχουν ως στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων καθώς και την υγειή κοινωνικοποίηση. Περισσότερα

Έφηβοι

Τα προγράμματα των Streetlights έχουν πυρήνα τους την δημιουργία ευκαιριών για τους εφήβους της Κυψέλης. Το κοινοτικό κέντρο των Streetlights λειτουργεί ως ασφαλής χώρος για αυτούς ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Περισσότερα

Γονείς

Στο χώρο των Streetlights, οι γονείς βρίσκουν ένα μέρος ασφαλές που μπορούν να κοινωνικοποιηθούν με τα παιδιά τους. Υπάρχει ειδικός χώρος για εκείνους όπου μπορούν να πιουν τσάι και καφέ.. Περισσότερα

Ποιός πληρώνει για όλο αυτό;

Οι Streetlights είναι μία ομάδα grassroots, δηλαδή μία ομάδα μικρή, απαρτιζόμενη από απλά καθημερινά άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην γειτονιά και στην πόλη τους, για αυτό και δεν υπάρχει κάποιος οργανισμός ή fund που να χρηματοδοτει τις δράσεις της ομάδας. Ο χώρος των Streetlights στηριζεται από δωρεές καθημερικών απλών ανθρώπων (είτε χρηματικές, είτε υλικές), εθελοντές, καθώς και δύο πρότζεκτ κοινωνικής επιχειρηματικότητα (βαλε λινκ). 

Εθελοντισμός & Στήριξη

Οι δράσεις των Streetlights δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τον εθελοντισμό, όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα είναι εθελοντές, είτε μένουν στην Ελλάδα, είτε έρχονται από το εξωτερικό. Πολλές ομάδες νέων από το εξωτερικό διαλέγουν τους Streetlights και την Κυψέλη για να συνεισφέρουν είτε εθελοντικά, είτε και χρηματικά. 

Εβδομάδες Εθελοντισμού

Έλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της ΚυψέληςΈλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της ΚυψέληςΈλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της ΚυψέληςΈλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της ΚυψέληςΈλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της ΚυψέληςΈλα και βοήθησέ μας να διοργανώσουμε τις καλύτερες εκδρομές & πάρτυ για τους εφήβους της Κυψέλης.

FIND OUT MORE

Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Υποστήριξη παιδιών της Κυψέλης

Οι Streetlights είναι μία ομάδα grassroots, δηλαδή μία ομάδα μικρή, απαρτιζόμενη από απλά καθημερινά άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην γειτονιά και στην πόλη τους, για αυτό και δεν υπάρχει κάποιος οργανισμός ή fund που να χρηματοδοτει τις δράσεις της ομάδας.

 

Εγκατάσταση Κλιματισμού

Οι Streetlights είναι μία ομάδα grassroots, δηλαδή μία ομάδα μικρή, απαρτιζόμενη από απλά καθημερινά άτομα που θέλουν να προσφέρουν στην γειτονιά και στην πόλη τους, για αυτό και δεν υπάρχει κάποιος οργανισμός ή fund που να χρηματοδοτει τις δράσεις της ομάδας.

  • 0.0 Raised
    of 2,000.0